Login / Aanmelden 0

Bestelling


Er zijn nog geen producten toegevoegd.

Bezoek de webshop om producten toe te voegen aan uw bestelling.

Doneren

Bezoek de website!

Stichting De Koran, verspreidt al langere tijd GRATIS de Koranvertaling door heel Nederland en België aan geïnteresseerde niet-moslims. Deze geïnteresseerde niet-moslims betalen helemaal niets hiervoor. Noch voor het boek, de verpakking, de verzendkosten en alle andere overige kosten. Alle kosten nemen wij als stichting met behulp van onze vrome donateurs (de Koran-dragers) voor onze rekening.

De vele aanvragen blijven het hele jaar door dagelijks maar binnenstromen en helemaal nu tijdens deze gezegende maand Ramadan. Om al deze geïnteresseerde niet-moslims te kunnen blijven voorzien van een GRATIS exemplaar van de Koranvertaling hebben wij hiervoor jouw hulp nodig.

Zou je ons tijdens deze gezegende nacht, een nacht die beter is dan 1.000 maanden en
waarvan wij hopen dat het in sha Allah Laylatoel Qadr is, mee willen helpen om het Woord van Allah verder te verspreiden door éénmalig een bedrag te doneren?

Als je ons maandelijks wil steunen met €10, dan kun je nu Koran-drager worden, je ontvang zelf dan ook GRATIS een exemplaar van de Koranvertaling.

Alle opbrengsten van de webshop van DeKoran.nl worden gebruikt om de kosten te dekken en huidige en toekomstige projecten te bekostigen.
© 2013 - 2020 DeKoran.nl | alle rechten voorbehouden