Terug naar Doneer

Er zijn heel veel niet-moslims geïnteresseerd in de Koran. Iedereen heeft zijn eigen beweegredenen hiervoor. De één wil zich laten bekeren, de ander zit vol met vragen en weer een ander hoopt zijn geluk in de Koran te vinden. Met behulp van uw bijdrage kunnen wij de Koranvertaling gratis leveren aan mensen die meer willen weten over de schoonheid van de Islam.

Honderden mensen in Nederland, België en Suriname hebben al een exemplaar, maar er zijn ook erg veel huishoudens waar nog geen Koranvertaling aanwezig is. Wij hebben het streven om alle geïnteresseerde niet-moslims te voorzien van de Koranvertaling. Uw maandelijkse bijdrage kan ons daarbij helpen.

Word nu Koran-drager en help ons zo mee om geïnteresseerde niet-moslims gratis een exemplaar van de Koranvertaling en andere boeken te bezorgen. Als Koran-drager bent u een vaste donateur. U kiest zelf voor welk bedrag per maand u steun wilt geven en voor hoe lang.

VUL HET ONDERSTAAND FORMULIER IN OM KORAN-DRAGER TE WORDEN!

U ONTVANGT NU GRATIS EEN EXEMPLAAR
VAN DE KORANVERTALING EN DE BOEKENSET
“WAAROM DE ISLAM ZO MOOI IS” & “WAAR GELOOFT EEN MOSLIM IN?” VAN SHEIKH ABOE ISMAIL.

  • (Neem uw voorletter(s) en namen letterlijk over zoals deze op uw bankpas staan!)
  • (Neem uw IBAN letterlijk over van uw bankpas!)
  • (BIC/SWIFT is verplicht voor alleen Belgische donateurs)
    Het aangegeven maandbedrag zal rond de 20e van elke kalendermaand per automatisch doorlopend incasso worden afgeschreven.
  • Als u het niet eens bent met een afschrijving dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Opzeggen kan elk moment, per e-mail (info@dekoran.nl).

© 2013 - 2024 DeKoran.nl | alle rechten voorbehouden