GRATIS KORAN VOOR GEÏNTERESSEERDEN

Wil je op een leerzame en toegankelijke manier de werkelijke Islam leren kennen in plaats van alleen af te gaan op mediaberichtgeving? Wil je zelf achterhalen waar de Islam voor staat zodat je daar zelf je eigen mening over kunt vormen?

De Koranvertaling en de Boekenset wat alleen wij GRATIS aanbieden is dan het antwoord op (al) jouw vragen!

Koranvertaling
Islamdocent en imam Aboe Ismail heeft samen met een aantal van zijn studenten de betekenissen van de Koran vertaald naar het Nederlands. Vergeleken met andere vertalingen wordt de lezer door deze vertaling een betere mogelijkheid geboden om de Koran te begrijpen. Deze vertaling kenmerkt zich naast een correcte weergave van de betekenissen van de Koran door eenvoud en duidelijkheid waardoor het toegankelijk is voor iedereen.

Boekenset
De inhoud van deze twee boeken worden steeds ondersteund door verschillende verzen uit verschillende hoofdstukken uit de Koran. Deze verzen bieden de lezer inzicht in de rijkdom en diepte van de Islam. Door deze boeken te lezen hoef je niet eerst de hele Koran te bestuderen om erachter te komen hoe mooi de Islam is en waar het geloof van de moslim voor staat. Daarom bieden wij momenteel naast de Koranvertaling ook deze boeken GRATIS aan.

Prayermat / Gbedskleed
We voegen ook een gebedskleed bij, zolang de voorraad strekt.

Ben je geïnteresseerd in de Islam en (nog) geen moslim? Stuur dan een e-mail met jouw intrinsieke motivatie en adresgegevens naar info@dekoran.nl. Vind jij dit ook een mooi initiatief en wil je hier ook graag een bijdrage aan leveren, steun deze actie dan door een donatie te doen VIA HIER!

© 2013 - 2024 DeKoran.nl | alle rechten voorbehouden