Terug naar Doneer

Er zijn heel veel niet-moslims geïnteresseerd in de Koran. Iedereen heeft zijn eigen beweegredenen hiervoor. De één wil zich laten bekeren, de ander zit vol met vragen en weer een ander hoopt zijn geluk in de Koran te vinden. Met behulp van uw bijdrage kunnen wij de Koranvertaling gratis leveren aan mensen die meer willen weten over de schoonheid van de Islam.

Honderden mensen in Nederland, België en Suriname hebben al een exemplaar, maar er zijn ook erg veel huishoudens waar nog geen Koranvertaling aanwezig is. Wij hebben het streven om alle geïnteresseerde niet-moslims te voorzien van de Koranvertaling. Uw maandelijkse bijdrage kan ons daarbij helpen.

Word nu Koran-drager en help ons zo mee om geïnteresseerde niet-moslims gratis een exemplaar van de Koranvertaling te bezorgen. Als Koran-drager bent u een vaste donateur. U kiest zelf voor welk bedrag per maand u steun wilt geven.

Beste Koran-drager,

Moge Allah u rijkelijk belonen!

U ontvangt spoedig via de post uw GRATIS boeken met daarbij de machtigingskaart en een voldoende gefrankeerde envelop. Om onze administratie in orde te hebben dienen we deze ingevuld en ondertekend van u terug te ontvangen. We willen u daarom vragen of u deze machtigingskaart snel kunt terugsturen. U hoeft dus geen postzegel op de envelop te plakken waardoor u deze gelijk op de post kan doen.

Bedankt!

© 2013 - 2024 DeKoran.nl | alle rechten voorbehouden