Is de inhoud van deze e-mail niet goed leesbaar? Lees de online versie.
Bezoek de website!

Groot nieuws:

DeKoran.nl is volledig vernieuwd!

Eindelijk is het zover. Met trots presenteren wij onze nieuwe website! Na heel hard werken aan onze website is het dan eindelijk zover. De site staat nu online! Een geheel nieuwe uitstraling, overzichtelijk en kleurrijk opgebouwd. Wij zijn trots op het resultaat. En je weet ons ongetwijfeld te vinden met jouw eventuele vragen, opmerkingen of schouderklopjes :)

DeKoran.nl is vernieuwd

De nieuwe Koranvertaling, die al bijna twee jaar geleden voor het eerst is uitgegegeven, is in beide versies (zowel de normale versie als de pocketversie) verkrijgbaar bij DeKoran.nl.

Geïnteresseerde niet-moslims proberen wij GRATIS een exemplaar van de Koranvertaling te laten bezorgen. Dit doen we door iedereen in de gelegenheid te stellen om hiervoor te doneren. Dus doe hier ook aan mee en laten we samen zoveel mogelijk geïnteresseerde niet-moslims voorzien van de Koranvertaling.

Moskeeën, stichtingen, verenigingen, boekwinkels en iedereen die de boeken die wij aanbieden in onze webshop wil verkopen ontvangt 30% korting bij aankoop van minimaal tien exemplaren. Stuur een e-mail met jouw bestelling naar info@dekoran.nl.

DeKoran.nl is uitgebreid
Naast de Koranvertaling zullen wij in de webshop van DeKoran.nl ook alle boeken van Sheikh Aboe Ismail aanbieden. Imam en islamdocent Aboe Ismail heeft meerdere malen bewezen een prachtige schrijver te zijn van diverse boeken. Zijn werk kenmerkt zich door betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en duidelijkheid. Daarnaast heeft het werk van de sheikh oog voor authenticiteit en laat het zich makkelijk lezen en begrijpen. Dus vandaar dat wij deze boeken ook graag aanbieden.

Om voor de rest niet al te veel van deze vernieuwde website te verklappen, raden we je aan om www.dekoran.nl snel te bezoeken.

Moge Allah het werk van de Dawah zegenen en onze intentie zuiver houden!

Stichting De Koran
     info@dekoran.nl      www.dekoran.nl