Login / Aanmelden 0

Bestelling


Er zijn nog geen producten toegevoegd.

Bezoek de webshop om producten toe te voegen aan uw bestelling.

OOK WIJ KRIJGEN TRANEN HIERVAN…

Een zuster is na het ontvangen van de Koranvertaling van Aboe Ismail & Studenten bekeerd tot de Islam! Prachtig om te zien wat de Koranvertaling met de mens doet.

Lees hieronder het verhaal en bekijk de foto die de zuster naar ons heeft gestuurd.

“Ik had de koran gekregen in een winkel in Rotterdam k was op zoek naar gratis boeken omdat ik het financieel niet breed had , k kwam alleen voor informatie. Paar dagen voor dat k was gegaan wou ik de koran bestellen maar ik had geen geld ervoor. K heb Allah swt gevraagd oh Allah swt k wil het zo graag. Ja hoor winkeleigenaar zegt k heb iets speciaal voor jou. En toen gaf hij me de koran precies die ik wou. Ik heb gehuild. En toen besloot ik ja dit is het ik ga ervoor. En heb toen 1 dag na kerst mijn Sahada uitgesproken, ik krijg tranen bij het typen ervan. Ik werd herboren!!!!

Duizendmaal dank !!!!!!

Moge Allah subhana wata ala jullie belonen voor jullie werk, en dat alle zonden van uw en uw familie word vergeven, en dat wij samen in het Paradijs zullen wandelen! InshAllah!”

foto_bekering

Alle opbrengsten van de webshop van DeKoran.nl worden gebruikt om de kosten te dekken en huidige en toekomstige projecten te bekostigen.
© 2013 - 2020 DeKoran.nl | alle rechten voorbehouden